BMW ICOM NEXT | BMW NBT EVO FSC Codes | BMW NBT & CIC FSC Codes | BMW Rheingold , ISTA/P, KSD, ETK remote installation | BMW STANDARD TOOLS remote installation | BMW ESYS remote installation
Go Back   BMW forum. Diagnostics, coding, programming, repair BMW vehicles. > BMWelcome > BMW coding and programming

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-28-2015, 06:10 PM
Junior Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: germany
Car: e90
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy Help please. I want to run with DIS v57 and Progman

Hello, im new to this and got a big problem. I searched google for that very often but its hard to find the mistake...

I try now to explain my Problem. :D

I dont get any connection between DIS v57 or Progman v32.

My Hardware:

-Laptop with Windows XP
-Autodia K409 OBD Interface

Vmware works so far and i use diaghead to simulate and ICOM.

So thats the Status.
I can Ping to the VM Mashine well. So network works well. My Registry entries are good so far. I check it with obdsetup.exe of Ediabas. I used it sometime before to program with NCS Expert.
I got the Port on COM1. I use the FTDI drivers.
I dont know what my mistake and why i cant see that emulated head of an icom...

Hope you understand me just a lil :D
Maybe you know some advices for me :(
Thanks so far


Reply With Quote
  #2  
Old 01-29-2015, 12:15 PM
Senior Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Germany
Car: BMW 550i F10
Posts: 108
Thanks: 1
Thanked 20 Times in 15 Posts
Default

why you use this old crap?
Use ISTA D and ISTA P instead. It's newest diagnostic and programming tool. DIS is outdated for years now and progman, too.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-01-2015, 10:07 PM
Junior Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Connecticut
Car: 2008 328xi
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

In the properties on the device what are the VID and PID numbers ?
Reply With Quote
  #4  
Old 02-03-2015, 09:55 AM
Junior Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: germany
Car: e90
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I run OBDcheck.exe of Ediabas. It says all good. I cant understand at the moment what you mean with VID and PID?!

I want to use Ista P for sure, but i cant install it because there are no install.exe or any VM images?!
How i can start Ista P then?

Its hard to explaine that because my englisch isnt the best :D Im so sorry for that. And thanks for the help so far.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fix for the dreaded 12.4v in Progman Lestat BMW GT1, OPS/OPPS, INPA 10 03-18-2018 12:25 PM
Programming with progman fraseman999 BMW diagnostics and repair 1 05-30-2014 11:10 PM
Progman issue Jimmy84 BMW diagnostics and repair 5 07-13-2013 02:14 PM
BMW X3 Daylight with SSS PROGMAN atc BMW GT1, OPS/OPPS, INPA 1 01-08-2013 03:05 AM
BMW Progman ahmovic BMW GT1, OPS/OPPS, INPA 2 09-24-2011 09:09 AM


All times are GMT. The time now is 09:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
BMW forum: diagnostics, coding, programming.