BMW ICOM NEXT | BMW NBT EVO FSC Codes | BMW NBT & CIC FSC Codes | BMW Rheingold , ISTA/P, KSD, ETK remote installation | BMW STANDARD TOOLS remote installation | BMW ESYS remote installation
Go Back   BMW forum. Diagnostics, coding, programming, repair BMW vehicles. > BMWelcome > BMW coding and programming

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-17-2017, 06:32 AM
Junior Member
 
Join Date: Mar 2016
Location: Stuttgart, GE
Car: 535
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default How to load FSCs into E60 with D-Can Cable

I have been reading and there is alot of info on using E-Sys for F series cars, but not how to use another piece of software to load FSCs into an E60 CIC.

I have the FSCs (4-5 total, voice, nav, BMW Apps) but cannot load them. I have read you can use FSTool2 with an ICOM to load them, but not how to load via D-Can. I have also never seen anyone confirm you can configure FSTool2 with DCAN. Any help appreciated.


Reply With Quote
  #2  
Old 04-17-2017, 11:46 AM
Senior Member
 
Join Date: Jul 2013
Location: Canada
Car: BMW
Posts: 192
Thanks: 15
Thanked 27 Times in 24 Posts
Post

Quote:
Originally Posted by onefunguy View Post
I have been reading and there is alot of info on using E-Sys for F series cars, but not how to use another piece of software to load FSCs into an E60 CIC.

I have the FSCs (4-5 total, voice, nav, BMW Apps) but cannot load them. I have read you can use FSTool2 with an ICOM to load them, but not how to load via D-Can. I have also never seen anyone confirm you can configure FSTool2 with DCAN. Any help appreciated.
FSTool2 nice work for DCAN cable
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to chabria For This Useful Post:
dconer (04-18-2017)
  #3  
Old 06-30-2017, 05:44 PM
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Canada
Car: 328xi
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by chabria View Post
FSTool2 nice work for DCAN cable
Great! an you please be a little bit more specific on how? is there a tutorial somewhere or what are the needed steps to do this?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how to load the PDX-Container jhonny-yang BMW ISIS, ICOM A+B+C, Esys 1 03-24-2017 11:06 AM
How About this Vag-com VCDS 15.7.1 Cable? binghe BMW coding and programming 1 04-04-2016 01:58 PM
BMW Motorcycle D cable Tofi BMW diagnostics and repair 1 05-07-2014 09:44 AM
what cable do I need funglenn BMW GT1, OPS/OPPS, INPA 4 10-20-2013 06:57 PM
Misfire at heavy load delboy BMW diagnostics and repair 3 07-07-2012 11:38 AM


All times are GMT. The time now is 10:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
BMW forum: diagnostics, coding, programming.