BMW ICOM NEXT | BMW NBT EVO FSC Codes | BMW NBT & CIC FSC Codes | BMW Rheingold , ISTA/P, KSD, ETK remote installation | BMW STANDARD TOOLS remote installation | BMW ESYS remote installation
Go Back   BMW forum. Diagnostics, coding, programming, repair BMW vehicles. > BMWelcome > BMW coding and programming

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-31-2018, 12:12 PM
Junior Member
 
Join Date: Nov 2018
Location: Leicester
Car: bmw f20 1 series
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default S606A Navigation System Business

So i retrofitted a S606A Navigation System Business into my 2015 f20.

I am using an emulator and previously I had a Hu entry (without navigation)

Everything seems to be working with the exception of the navigation.

It is greyed out.

Can anyone help?



Sent from my SM-G960F using Tapatalk


Reply With Quote
  #2  
Old 12-31-2018, 12:13 PM
Junior Member
 
Join Date: Nov 2018
Location: Leicester
Car: bmw f20 1 series
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Please see image

Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Reply With Quote
  #3  
Old 12-31-2018, 02:14 PM
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Location: Spain
Car: F20
Posts: 3
Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by RogueAssassin5 View Post
So i retrofitted a S606A Navigation System Business into my 2015 f20.

I am using an emulator and previously I had a Hu entry (without navigation)

Everything seems to be working with the exception of the navigation.

It is greyed out.

Can anyone help?



Sent from my SM-G960F using Tapatalk
need fsc code

Enviado desde mi Redmi Note 5 mediante Tapatalk
Reply With Quote
  #4  
Old 12-31-2018, 02:54 PM
Junior Member
 
Join Date: Nov 2018
Location: Leicester
Car: bmw f20 1 series
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Ajomen View Post
need fsc code

Enviado desde mi Redmi Note 5 mediante Tapatalk
Well so far I've had 2 people try to code it and fail.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Reply With Quote
  #5  
Old 01-10-2019, 05:32 PM
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: canada
Car: 1982 323 Baur with m3 e36 engine, 435 xi gc, X1
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

So you installed a new HU, add the option s606a in V.O, recoded the entire car with the new FA, installed a map (via ISTA-P or usb socket in car) after having wrote the requested FSC code and it is not working ???? If this is what you did it looks like you have a bad HU or a used one (different vin #) otherwise start it all over again the proper way. Make it works first then fine tune HU coding the way you want after.
Good Luck
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
F30 business nav - bmw apps kpsmithuk BMW coding and programming 0 10-15-2017 07:34 PM
coding cic navigation frederik BMW coding and programming 1 03-14-2016 04:17 PM
Map view to Business navigation Pre LCI jaki BMW coding and programming 0 11-03-2014 07:32 AM
BMW CIC Motion Business map update chrisro BMW coding and programming 6 07-21-2014 01:58 PM
update business navi. davidemx BMW ISIS, ICOM A+B+C, Esys 3 12-09-2011 05:27 PM


All times are GMT. The time now is 12:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
BMW forum: diagnostics, coding, programming.