BMW ICOM NEXT | BMW NBT EVO FSC Codes | BMW NBT & CIC FSC Codes | BMW Rheingold , ISTA/P, KSD, ETK remote installation | BMW STANDARD TOOLS remote installation | BMW ESYS remote installation
Go Back   BMW forum. Diagnostics, coding, programming, repair BMW vehicles. > BMWelcome > BMW diagnostics and repair

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-29-2013, 05:33 PM
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Location: Zimbabwe
Car: BMW
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Progman issue

Hi guys. I'm new to the forum. Great site I really enjoy it.
I run a BMW workshop and I've invested in a gt1. Which has served me
Well over the yrs, it does a lot. As well as an ops which I've used a little
I've recently bought an icom machine which I've been learning hw
To use. I'm a little disappointed with the programming side of it.
Which does not work. I see the programming/coding icon cannot
Be accessed. Pls can someone enlighten me as to what I need.
I see pics and chats abt progman, is it a separate machine which
I need to buy or what?


Reply With Quote
  #2  
Old 07-08-2013, 01:57 PM
Banned
 
Join Date: Mar 2012
Location: Taiwan
Car: e90 330i
Posts: 20
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

ISID you got was only installed ista\d. without ista\p you can not program or code ecu.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-13-2013, 08:08 AM
Junior Member
 
Join Date: Jul 2013
Location: johannesburg
Car: bmw e46
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

hello everyone,am new here but am already finding much help. guys i got a bmw workshop and i need to invest in a reliable coding and programing machine.
Reply With Quote
  #4  
Old 07-13-2013, 11:42 AM
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Location: Zimbabwe
Car: BMW
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ok thanks for that yushow5069. How can I get Ista/p and can I put it on the icom machine I bought? I see the Ista/p is on the home screen but not sure if it can work as people say its all done online these days.
Reply With Quote
  #5  
Old 07-13-2013, 11:46 AM
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Location: Zimbabwe
Car: BMW
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by unathi View Post
hello everyone,am new here but am already finding much help. guys i got a bmw workshop and i need to invest in a reliable coding and programing machine.
First you need to buy bmw gt1 machine, it's good all round machine for older and a few new models.
And u need to buy the new icom machine which does all new models.
Reply With Quote
  #6  
Old 07-13-2013, 02:14 PM
Banned
 
Join Date: Mar 2012
Location: Taiwan
Car: e90 330i
Posts: 20
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

ISID can combine ista\d and ista\p. ask your supplier. he can do it for you.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BMW E60 530d CAS/Key Issue dj_wymo BMW coding and programming 3 12-11-2015 12:15 PM
BMW E60 530d CAS/Key Issue dj_wymo BMW Programmers 4 12-11-2015 12:08 PM
e-sys 3.20 coding issue - help appreciated. Painkiller BMW coding and programming 2 02-08-2013 07:04 AM
EWS3 re-coding issue Oski BMW coding and programming 5 01-15-2013 01:48 PM
Trunk release issue kthrall BMW diagnostics and repair 0 02-15-2012 09:19 PM


All times are GMT. The time now is 02:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
BMW forum: diagnostics, coding, programming.