BMW ICOM NEXT | BMW NBT EVO FSC Codes | BMW NBT & CIC FSC Codes | BMW Rheingold , ISTA/P, KSD, ETK remote installation | BMW STANDARD TOOLS remote installation | BMW ESYS remote installation
Go Back   BMW forum. Diagnostics, coding, programming, repair BMW vehicles. > BMWelcome > BMW coding and programming > BMW GT1, OPS/OPPS, INPA

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-25-2013, 12:22 PM
Junior Member
 
Join Date: May 2013
Location: Spain
Car: 525I E60
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default E60 Fail coding with OPPS

Hello, I stand, I am Spanish and I have come to stop your forum because I saw that you have very many bmw coding information.
I have a bmw e60 525I and I have changed the radio with a new one because the old one had errors.
I tried to upgrade the module CID (Central Information Display).
The problem comes when I turned on the radio new came in German and as I said I'm Spanish, so I explained that I do programming by SSS with MOST program to change the language.
So I tried to program the SSS program and in the MOST of updating the firmware module lost the connection to the diagnostic team and now I can not upgrade other time because the diagnostic team asks me to change the RLS module (Rain / light sensor) failures did not have before. This module has started giving me errors after the update is interrupted.
Do not know what to do to fix my radio and now the screen does not turn on.
Before language was German and walked all well but after the update failed screen shows nothing and stays black.
Please, if anyone has done any coding of this kind and knew help would be greatly appreciated the help.

Hello again, I installed a new unit of RLS and went back to try to encode the modules but still gives me errors, which interrupts the connection to the diagnostic machine and I appear in the box above left few signs of which indicates the voltage questions.

The voltage remains stable external power source.

The problem as I have when I'm coding the BO User interface unit begins to perform programming but when you are in the process loses vehicle voltage and connection with him.
Why should this break with the vehicle?

Thanks for the help.


Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FRM3R Retrofit on E91 2006, FAIL! ChrizLoud BMW coding and programming 2 05-23-2013 07:43 PM
OPPS IP Error alibo70 BMW GT1, OPS/OPPS, INPA 0 04-16-2012 05:21 AM
Bmw opps dis v57 sss v39 edward008 BMW diagnostics and repair 4 02-14-2012 06:19 AM


All times are GMT. The time now is 11:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
BMW forum: diagnostics, coding, programming.