BMW ICOM NEXT | BMW NBT EVO FSC Codes | BMW NBT & CIC FSC Codes | BMW Rheingold , ISTA/P, KSD, ETK remote installation | BMW STANDARD TOOLS remote installation | BMW ESYS remote installation
Go Back   BMW forum. Diagnostics, coding, programming, repair BMW vehicles. > BMWelcome > BMW coding and programming > BMW GT1, OPS/OPPS, INPA

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-03-2017, 10:54 AM
Junior Member
 
Join Date: Apr 2017
Location: UK
Car: Z4 E85 2007
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default INPA not working: Help diagnosing my problem please

Hi all,
I've been trying to connect to my 2007 bmw z4 without success. I bought a laptop with INPA off of a forum, after seeing it working on a e657 series.

I got home and connected to my car but can't get to anything in the chassis section, just says connection error etc.
I want to read the analog settings on the car.

Battery and Ignition showed as off.
Can't go into any of the options without an error. I did manage to see some readings on something, but no idea what it was - said wiper something or other.
Is this a cable / software / user error issue?

I'm a bit clueless now


Reply With Quote
  #2  
Old 07-10-2017, 04:28 AM
Member
 
Join Date: Jul 2017
Location: Darwin
Car: Mini Cooper S R53
Posts: 45
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

I'd say it could be both, what are the error codes? Your z4 needs a cable with pin 7 and 8 bridged. Which cable do you have?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Got INPA working, did I broke my Nav? zymox BMW diagnostics and repair 1 04-21-2015 06:54 PM
K-DCAN + INPA - e92 LCI -> Not working sinner- BMW coding and programming 1 12-21-2014 01:28 PM
So, I got INPA working, but how to use WinKFP??? HotChickenStrips BMW GT1, OPS/OPPS, INPA 0 05-10-2014 02:41 PM
BMW E83 LCI 06 No working INPA engine script ? archy141 BMW GT1, OPS/OPPS, INPA 0 12-15-2013 01:25 AM
DIS working, INPA not working satveersangha BMW diagnostics and repair 2 04-11-2013 11:27 AM


All times are GMT. The time now is 08:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
BMW forum: diagnostics, coding, programming.