BMW ICOM NEXT | BMW NBT EVO FSC Codes | BMW NBT & CIC FSC Codes | BMW Rheingold , ISTA/P, KSD, ETK remote installation | BMW STANDARD TOOLS remote installation | BMW ESYS remote installation
Go Back   BMW forum. Diagnostics, coding, programming, repair BMW vehicles. > BMWelcome > BMW coding and programming > BMW ISIS, ICOM A+B+C, Esys

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-01-2012, 10:21 PM
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Location: California
Car: Bmw
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ISIS Connection lost

Can someone tell me whats going on here.
I have ISIS native install in my Dell 6420
any time i start come this error. Thanks
Attached Images
File Type: jpg photo 1.jpg (804.1 KB, 75 views)
File Type: jpg photo 2.jpg (772.7 KB, 47 views)


Reply With Quote
  #2  
Old 11-03-2012, 11:33 AM
Senior Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Germany
Car: BMW 550i F10
Posts: 108
Thanks: 1
Thanked 20 Times in 15 Posts
Default

first: you have a HDD with ISTA (ISID) not ISIS!
Your ISID tries to connect to ISIS, but can't find one. So just click on the plug-symbol next to the wrench symbol in the menu bar to change to offline mode and follow instructions.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-04-2012, 07:24 AM
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Location: California
Car: Bmw
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thank you for respond i will try it tomorrow.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-30-2013, 09:40 AM
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: Norway
Car: e91
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I suddenly got the same problem, but it's set to offline...
Can run Ista P, but can't start Ista D.
Any help would be much appreciated!
Reply With Quote
  #5  
Old 01-30-2013, 12:46 PM
Banned
 
Join Date: Apr 2012
Location: brussels
Car: polo
Posts: 23
Thanks: 1
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by panasync View Post
I suddenly got the same problem, but it's set to offline...
Can run Ista P, but can't start Ista D.
Any help would be much appreciated!
Is your isid connected to a router with dhcp?
Reply With Quote
  #6  
Old 01-30-2013, 12:51 PM
Banned
 
Join Date: Apr 2012
Location: brussels
Car: polo
Posts: 23
Thanks: 1
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by panasync View Post
I suddenly got the same problem, but it's set to offline...
Can run Ista P, but can't start Ista D.
Any help would be much appreciated!
Is your isid connected to a router with dhcp?
Reply With Quote
  #7  
Old 01-31-2013, 11:52 AM
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: Norway
Car: e91
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

No, my setup is icom interface directly connected to thinkpad computer with preinstalled ista/d and ista/p.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
INPA connection problems Admin BMW GT1, OPS/OPPS, INPA 23 04-06-2016 06:50 PM
What can I do when I lost my car keys? Victor520 BMW coding and programming 4 09-20-2012 01:10 AM
e36 1600cc connection problem with INPA steveeprom BMW diagnostics and repair 0 06-11-2012 08:42 AM
E-SYS connection F02 bmwbenz BMW coding and programming 1 05-26-2012 05:22 PM
How to establish connection with car by E-sys and ICOM? mbm1300 BMW ISIS, ICOM A+B+C, Esys 10 03-26-2012 06:26 AM


All times are GMT. The time now is 07:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
BMW forum: diagnostics, coding, programming.