BMW ICOM NEXT | BMW NBT EVO FSC Codes | BMW NBT & CIC FSC Codes | BMW Rheingold , ISTA/P, KSD, ETK remote installation | BMW STANDARD TOOLS remote installation | BMW ESYS remote installation
Go Back   BMW forum. Diagnostics, coding, programming, repair BMW vehicles. > Main Category > New Members Area

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-13-2014, 03:20 AM
Junior Member
 
Join Date: Mar 2014
Location: PA
Car: bmw
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Post Hi. Need help plz!

Found this forum and already gaining some valuable knowledge. Thanks !

I have a '05 X3 3.0 and have recently purchased and started using an OBD adapter along with the PA soft 1.4 for diagnostic and tweaking of features.

I have run into one problem that I have not been able to find a solution to so far here or else where online. In the ZKE module I have both 'optical' and 'acoustic' confirmations "ON" (checked off) for arming & disarming of the alarm. However, only the disarm chirp sounds (lights flash too). Arming the alarm makes no sound but the lights do flash. I have tried re-coding it on and off several times but it makes no difference. Interestingly, all other changes do take effect in this module and others.

And yes the car does have factory alarm installed. Any help would be much appreciated.


Last edited by faller; 03-13-2014 at 05:50 PM.


Reply With Quote
Reply

Tags
alarm, no chirp, pa soft

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 10:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
BMW forum: diagnostics, coding, programming.